top of page

Bildene ser jo bra ut, men hvordan er jeg å jobbe med? Se hva parene jeg har jobbet med har å si om erfaringen! Dette er en unik mulighet til å høre direkte fra parene hva de synes!

A14I1183.jpg

Markus tok bilder til vår bryllupsdag, og vi er veldig fornøyde med jobben han utførte. Markus er kreativ i måten han tar bilder på og bruker omgivelsene på en serdeles god måte. Markus er svært dyktig i det han gjør! Vi anbefaler andre å ta i bruk Markus, hvis de vil få fantastiske bilder fra en minnerik dag!

MARIANNE & TRYGVE

A14I3019_2.jpg
A14I3079.jpg

Markus fotograferte våre bryllupsbilder og vi kunne ikke vært mer fornøyd! Han gjorde en utrolig god jobb med bildene som svært få klarer. Markus er utrolig dyktig, samtidig som han også er veldig omgjengelig og lett å like. Vi har fått masse skryt av bildene i etterkant har flere av bildene hengende på veggen hjemme. Anbefaler Markus på
det aller sterkeste!

MIRIAM & FREDERIK

A14I5539.jpg

Vi var fantastisk fornøyd med Markus og hans assistent! Markus tok helt magiske bilder og han fanget så mange vakre øyeblikk. Han var kreativ og vi slappet veldig av når han fotograferte oss. Vi kunne ikke vært med fornøyd med våre bryllupsbilder!

MALIN & ANDERS

A14I8035_2.jpg

Vi brukte Markus som fotograf i vårt bryllup, og er veldig fornøyde! Han la godt til rette i forkant, og strakk seg langt for at vi skulle ha en avslappende og deilig footosession på selve bryllupsdagen. Vi er veldig fornøyd med bildene, og han har gjort en god jobb med å fange øyeblikkene både i vielse og fest i tillegg til kjempefine bryllupsbilder! På toppen av det er Markus en kjempe omgjengelig og hyggelig type, som vi kan anbefale på det sterkeste.

KRISTIN & JOSTEIN

Scroll
bottom of page